• 19 ГРУ 17
    Акція «Миколай про тебе пам’ятає»

    Акція «Миколай про тебе пам’ятає»

    “Любити і допомагати” – девіз всіх тих, хто не може залишатися осторонь людей, які потребують підтримки та участі, турботи, самовідданості та доброти. Саме ці почуття, які неможливо виховати ніякими інструкціями та законами, притаманні волонтерам.

    У більшості людей існує стереотипне уявлення, що найкращою допомогою є матеріальна, а хто не має певних фінансових можливостей, тому і нічим поділитися. Проте насправді волонтерство не має рамок чи меж.

    Напередодні свята творчо налаштований волонтерський колектив  студентів-медиків завітав  до Будищанського психоневрологічного інтернату з виставою «Миколай крокує до вас». Перевдягнені в казкових героїв студенти дарували щирі слова-вітання, пісні, танці та солодкі подарунки. Живе спілкування подарувало радість і теплі спогади не тільки вихованцям інтернату, а і самим волонтерам.

    Завдяки систематичній, кропіткій роботі керівництва інтернату реалізується велика кількість проектів і задумів, спрямованих на соціальний та культурний розвиток мешканців інтернату, подолання проблем здоров’я,  отримання позитивних емоцій.

    Вдячність людей – найкраща винагорода волонтерові!

Поділитися публікацією