• 13 ВЕР 17
    Акція триває!

    Акція триває!

    Для більшості обивателів – просто сміття, побутові відходи, а для скалічених бійців АТО – можливість повернутись до «нормального» життя.

    Пластиковим пляшкам та кришечкам, виробленим з різних видів пластику, в наш час знайшли гідне застосування: їх подрібнюють у гранули і використовують як сировину в промислових цілях або продають. Отримані від продажу кошти спрямовуються на придбання протезу для конкретного бійця.

    До цієї масштабної благодійної акції, вже маючи досвід участі в акціях зі збирання кришечок, вкотре долучились співробітники та студенти Глухівського медичного училища. Протягом літа, приєднавшись до групи «Співдружності добрих глухівчан», всі небайдужі до чужого горя збирали пластиковий непотріб, водночас вирішуючи дві проблеми: екологічну та соціальну.

    Завдяки волонтерській підтримці та допомозі активістів, з’являється можливість придбати протези для постраждалих бійців.

    Акція триває. Контейнери поставлені в навчальному корпусі та гуртожитку Глухівського медичного училища. Приєднуйтесь!

    Пам’ятайте: проходячи повз контейнер, ви повинні кинути пластикову кришечку в середину, а не поряд.

    Знайте: ви робите добру справу – очищуєте довкілля та, найголовніше, у прямому сенсі слова, – допомагаєте ставати на ноги!

Поділитися публікацією