• 21 ЛЮТ 17
    Батьківські збори

    Батьківські збори

    18.02.2017 р. у Глухівському медичному училищі – КЗСОР відбулись батьківські збори з порядком денним:

    • Підсумки роботи Глухівського медичного училища – КЗСОР за І семестр 2016-2017 навчального року.

    Збори розпочала директор училища Ганна Іванівна Коняєва, яка привіталась з батьками та представила себе як новообраного керівника закладу. Зосередила увагу батьків на тому, що їхні діти обрали дуже благородну і водночас нелегку професію, але свідома мотивація навчання і наполегливість допоможуть їм здобути спеціальність і стати справжніми професіоналами.

    Ознайомила присутніх зі змінами до правил призначення і виплати стипендій згідно Постанов Кабінету Міністрів України від 28.12.2016 р.

    Також Ганна Іванівна висловила подяку батькам студентів за відмінне навчання, активну участь у житті училища та виховання їх дітей. Зазначила, що перемоги студентів – це спільна радість педагогів і батьків.

    У своєму виступі директор акцентувала увагу присутніх на тому, що для наших студентів є унікальна можливість отримати «Подвійний диплом» за програмою польсько-українського Проекту та надала слово представнику Проекту Багрію Володимиру, який довів до відома присутніх, що між Глухівським медичним училищем та їх організацією заключено угоду про партнерську співпрацю. Наголосив, що дана освітня пропозиція дає можливість студентам Глухівського медичного училища отримати диплом державного зразку Республіки Польща. Такі дипломи мають позначку «Europass», що дозволяє їх власникам гарантовано працевлаштуватись на території країн Євросоюзу. Детальніше.

    Про підсумки навчально-виховної роботи в училищі за І семестр 2016-2017 навчального року доповіла тимчасово виконуюча обов’язки заступника директора з навчально-виховної роботи Ігнатенко Наталія Вікторівна. Виступаюча розповіла про навчально-методичне забезпечення закладу; відвідування занять студентами; підсумки навчання за І семестр; якість знань студентів та шляхи вирішення актуальних питань. Представила графіки літньої сесії, практик.

    Зазначила, що важливе місце у Глухівському медичному училищі посідає виховна робота, яка постійно ведеться у взаємодії педагогічного колективу, класних керівників, керівників гуртків, секцій, студій, бібліотекаря, вихователів гуртожитку.

    Наталія Вікторівна наголосила: навчає і виховує все, тому задача батьків і педагогів спільними зусиллями ростити наших дітей гідними громадянами суспільства.

    На зборах за минулий рік роботи прозвітувала голова батьківського комітету Галагуцька Ольга Романівна. Також було представлено новий склад батьківського комітету та обрано нового голову комітету – Іллєнко Галину Михайлівну.

Поділитися публікацією