• 18 ЛИС 19
    Бути  студентом – весело!

    Бути студентом – весело!

    Напередодні свята Міжнародного Дня студента, 15 листопада, в Глухівському медичному училищі – КЗСОР традиційно пройшов день студентського самоврядування, що дало змогу студентам не лише спробувати себе в ролі викладачів, а й подивитися на організацію навчально-виховного процесу з іншого боку. 

    Справжньою прикрасою свята стала концертна програма, на початку якої, у привітальному слові, директор Глухівського медичного училища – Ганна Іванівна Коняєва поділилася спогадами про свої незабутні студентські роки та побажала студентам гарного навчання.

    Традиційно було відзначено кращого студента року. Кубок директора, грамоту та грошову винагороду від профкому студенів  отримав студент ІІІ курсу фельдшерського відділення Тимофій Лобода.

    Також за активну участь у культурно-масовому житті училища та міста була нагороджена студентка ІІ курсу сестринського відділення Чмирькова Маргарита.

    До привітань приєднався гість свята, представник відділу молоді та спорту  – Артем Безуглий, та вручив грамоти міського голови, подарунки студенткам:  Вікторії Буц (ІV курс, фельдшерське відділення) та Тетяні Терещенко (ІІІ курс, фельдшерське відділення).

    У центрі уваги – першокурсники, які урочисто пройшли своєрідну «посвяту» в студенти. Від випускників вони отримали настанови та символічний «ключ до країни  медичних знань».

    У свою чергу першокурсники приготували глядачам розважальну театралізовану музично-хореографічну композицію «Веселе студентське життя», де поєднали дотепний гумор, ритмічні танці та ліричні пісні, блискуче показавши свої таланти.

    Всі учасники концертної програми своїми виступами довели, що бути студентом – не тільки відповідально, а ще й весело.

    Вітаємо всіх зі святом, бо де б ми не були і що б ми не робили, ми всі –студенти в цьому житті.

Поділитися публікацією