• 26 ЧЕР 17
    День молоді

    День молоді

    Юність і молодість – це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Це час дерзань, пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань.

    День молоді відзначається щорічно в останню неділю червня. Це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики.

    25 червня студенти Глухівського медичного училища також долучилися до свята: взяли участь у концертній програмі, яка пройшла біля Глухівського міського палацу культури. Дует у складі Нікітенко Марії та Подшивайлової Ганни подарував ліричну композицію, а хореографічний колектив «Грація» порадував усіх яскравим запальним танком.

    З нагоди свята Дня молоді заступник міського голови Маріанна Васильєва привітала всіх, висловила щиру подяку активній молоді міста та нагородила почесними грамотами міської ради молодь, серед якої  і студентів Глухівського медичного училища:

    Плотнікову В.В., Штих Н.В., Якубову М.С. –  за успішне навчання, вагомий особистий внесок у розвиток молодіжної політики міста та з нагоди святкування Дня молоді;

    Константінову К.І. – за оригінальність та креативність творчого пошуку, високу художню виразність, участь у виставці робіт «Поетична фотосушка», Рекутенко І.І. – «Фотосушка Молодіжка».

    Будьте далекоглядні. Дивіться в майбутнє, будуйте його сміливо і якісно! Продумуйте його детально саме зараз. Нехай все ваше життя супроводжує гарний настрій! З Днем молоді!

Поділитися публікацією