• 18 КВІ 19
    День цивільного захисту в Глухівському медичному училищі – КЗСОР

    День цивільного захисту в Глухівському медичному училищі – КЗСОР

    17 квітня 2019 року на базі Глухівського медичного училища – КЗСОР за участю студентів, викладачів та співробітників закладу; адміністрації, учнів та вчителів освітніх закладів міста; представників підприємств різних форм власності, служб 101, 102,103 було проведено показовий День цивільної захисту на тему: «Відпрацювання питання щодо практичних дій органів управління та формувань цивільного захисту щодо організації оповіщення, евакуації студентів та викладачів Глухівського медичного училища за сигналом «Пожежа у приміщенні училища», гасіння пожежі, проведення аварійно-рятувальних робіт, надання медичної допомоги постраждалим».

    Перед початком заходу директор училища як начальник ЦЗ ознайомила присутніх з формами та методами роботи з організації тренувальних навчань.

    Також  до присутніх звернувся завідувач навчально-консультаційного пункту ЦЗ та безпеки життєдіяльності м.Глухова – Мельник О.В. та оголосив порядок проведення Дня ЦЗ.

    Подальший хід дій відбувався згідно плану показового Дня ЦЗ, який відображено у фотозвіті заходу.

    Підсумовуючи показові тренування, головний спеціаліст з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення управління житлово-комунального господарства та містобудування Глухівської міської ради – В.Г. Панасенко разом з секретарем Глухівської міської ради – Демішевою О.М., подякували за змістовну та плідну програму Дня ЦЗ та нагородили грамотами керівника закладу та начальників підрозділів, що брали участь у заходах.

Поділитися публікацією