• 05 ЧЕР 18
    EdCamp вражає!

    EdCamp вражає!

    EdCamp Ukraine – це подія в педагогіці, в людині – розвиток, а з часом – доля кожної дитини.

    2 червня 2018 року викладачі Глухівського медичного училища – КЗСОР долучилися до створення генерації нового вчительства, ставши учасниками афілійованого міні-ЕdCamp–(не)конференції, яка проходила на базі Глухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2. #EdCampGlukhiv

    EdCamp – це місце куди злітаються «білі ворони», це спільнота відповідального вчительства. У цьому році «білі ворони» злетілись  на (не)конференцію з усіх куточків України, для отримання інтерактивного професійного досвіду. EdCamp – конференції проводять самі учасники, як правило, їх називають «(не)конференції».

    Освітні технології – найпоширеніша тема на EdCamp, так само, як і педагогіка, практичні приклади використання в навчальному процесі сучасних технологій. Завдяки новому дискусійному формату учасниці й учасники самостійно визначали програму й хід заходу. Після завершення EdCamp всі відчувають так званий «ефект довгого хвоста» , що виявляється у продовженні дискусій і спільній діяльності педагогів, що сприяє підвищенню професійної компетентності.

    Ми, педагоги, розуміємо як ніхто, що виховання і навчання майбутнього покоління – це титанічна робота, організаторська майстерність, новітність і сучасність.

    На афілійованій (не)конференції «Нова українська школа: новітні технології», ми здобули досвід і поповнили свої знання, позитивні враження і нові емоції, натхнення і нових друзів.

Поділитися публікацією