• 18 ЛЮТ 19
    Кав’ярня кохання

    Кав’ярня кохання

    У ще зимові дні, коли весна все ближча з кожним днем, з усе більш впевненим променем сонця, усе більш довгим і світлим вечором, у серцях людей прокидається одвічна спрага ніжності, любові й ласки. Чомусь саме у цей час, наче втомившись від зимових буднів, душа хоче тепла. І в ці дні кожен переживає любов гостріше: хтось ту, якій вже багато років, хтось ту, яка в самому розквіті, а хтось ту, яку лише чекає.

    Про любов, взаємну й нерозділену, грішну і святу, ніжну та пристрасну… Лише про неї говорили, співали, намагалися висловити через танець 14 лютого, у день всіх закоханих. Місце зустрічі – чарівна кав’ярня кохання, де в усі пори року, незалежно від біоритмів у природі, завжди чути п’янкий солодкий, оповитий таємницею і шаленими пристрастями, аромат кохання. Завдяки креативності та чудовій грі творчих студентів Глухівського медичного училища, присутні змогли відчути цей аромат та поринути в атмосферу романтики та казки.

    Романтичні образи закоханих Терещенко Т., Гулака Д. та Єгорової О., Валуєвої Т., Краснощокої Г., Скоропад Н., Свиридкіної М., Боровик Т.; ліричні виступи Луценко А., Чмирькової М., Іващенко Є.; жагучо пристрасні пісні у виконанні Подшивайлової Г., Нікітенко М., Сімакової А.; музична імпровізація Кононенка Р. та Нікітенко М., танцювального гурту Буц В., Шевченко О., Маковського В., Виходця О.; нове амплуа нашої поетеси Константінової К. з авторською піснею «Я обещаю»; чутливі та ніжні хореографічні номери за участю Литвинець М., Терещенко Т., Терещенко А., Сорокіної А., Косенко В., Максименка Д, Кононенка Р.; ведучі Аббасова Т. та Кідименко А., в образах офіціантів, протягом заходу підтримували головну інтригу свята.

    Дякуємо нашим юним талантам за те, що відкрили свою душу на розсуд глядачам, поділившись теплом своїх сердець та подарувавши казку про кохання.

    Дякуємо всім, хто відвідав кав’ярню і розповів свою любовну історію.

Поділитися публікацією