• 19 ГРУ 18
    Казковий вечір для малечі

    Казковий вечір для малечі

    Взимку є чимало свят, на які чекають і дорослі, і діти. І цей святковий період починається з визначного грудневого дня – Дня Святого Миколая, коли діти згадують усі свої добрі та погані вчинки, одержують солодощі та замовляють подарунки під ялинку. Це найбажаніший день у році для дітлахів. Напередодні свята Миколая Чудотворця вони пишуть до нього листи зі своїми побажаннями і вкидають їх у поштову скриньку або кладуть за вікно і моляться до нього, просячи передусім здоров’я собі та батькам. У день перед святом згадують всі свої добрі і погані вчинки, зважують: чого більше. Чи буде подарунок, а чи, можливо, різочка? Бо чемні діточки обов’язково знайдуть під подушкою подарунок, а неслухняні – різочку.

    У святковий вечір, напередодні дня Святого Миколая, в холі гуртожитку біля пишної яскравої новорічної ялинки зібралися діточки співробітників Глухівського медичного училища, щоб зустрітись з добрим чарівником та його помічниками, казковими персонажами, – янголятами, веселунками, мольфаркою. Малеча з нетерпінням чекала подарунків від Миколая Чудотворця, адже цілий рік вони були чемними, слухняними.

    Свято пройшло в атмосфері чарівності та доброти. Дітки розповідали Миколаю вірші, відгадували загадки і отримували за це солодкі подарунки.

    За організацію та проведення святкового вечора дякуємо студентам 31-Б ф/в та 4-А ф/в (Нікітенко М. та Подшивайловій Г.), а також культорганізатору училища – Салтиш Т.О. та профспілці працівників Глухівського медичного училища.

Поділитися публікацією