• 15 ЛЮТ 17
    Кохання понад усе

    Кохання понад усе

    У цей холодний лютневий день на душі тепло і радісно, повітря наповнене відчуттям романтики.  День Святого Валентина – дуже ніжне та добре свято, яке не має кордонів і національності.

    На передодні дня Святого Валентина студенти Глухівського медичного училища взяли участь у конкурсно-розважальному шоу «Кохання – понад усе». Це був чудовий спосіб показати свою любов та турботу, здивувати людину, до якої ти відчуваєш симпатію. Програма була насичена цікавими номерами художньої самодіяльності, які підготували учасники студії «Студентського мистецтва». Родзинкою шоу став виступ гостя програми Циганка А., який ліричними піснями вітав усіх зі святом кохання.

    Студенти, які змагалися за титул Валентин і Валентина: Богайчик Богдан, Коваленко Юлія, Лобода Олександр,  Петренко Тарас, Трапезнікова Анастасія, Шевченко Оксана. Учасники пройшли нелегкий шлях до перемоги: «Таємничу мову жестів»,  «Завоювання сердець»,  «Втечу з вежі», «Ти у мене…».  Переможці номінацій отримували титули. Найбільшу кількість відзнак набрала пара Лобода Олександр і Трапезнікова Анастасія, які і стали переможцями конкурсу.

    Всі учасники були нагороджені солодкими подарунками від студентського профкому училища. І в невимушеній атмосфері за філіжанкою кави, переповнені бурхливими емоціями відзначили свою перемогу.

    А у День всіх закоханих студенти Лобода Олександр і Нікітенко Марія взяли участь у міській квест-грі і подолавши всі перешкоди отримали ІІ місце у романтичній пригоді.

    Продовженням свята стала всіма очікувана драйвова дискотека у гуртожитку медичного училища.

Поділитися публікацією