• 14 БЕР 19
    Методичний марафон – завершено!

    Методичний марафон – завершено!

    Методичний марафон циклових комісій завершено місячником природничо-наукових дисциплін, який пройшов за планом:


    Під час місячника природничо-наукових дисциплін методична робота була активною та насиченою. Творчий підхід, інноваційне мислення, бажання досягти високих результатів – ось ті складові, які на думку викладачів циклової комісії природничо-наукових дисциплін забезпечували  максимальну ефективність проведених заходів.

    Проведення методичного марафону є одним із шляхів включення викладачів в активну діяльність, сприяє удосконаленню та підвищенню їх педагогічної компетентності, спонукає до пошуку, розвиває та підтримує у педагогічному колективі дух творчості, належний настрій і психологічний мікроклімат для ініціативи, взаємонавчання, інтерактивної взаємодії зі студентами.

    Досвід проведення тижнів циклових комісій, місячників , показав що у студентів підвищується інтерес до вивчення дисциплін, з᾿являється бажання творчо працювати, реалізовувати себе як особистість, проявляти свої таланти, а перемоги у конкурсах та олімпіадах – відчути свою значимість та радість від досягнення поставленої мети.

                                                                                                                        Троша О.В.

Поділитися публікацією