• 09 ЖОВ 18
    Освітянське свято в Глухівському медичному училищі

    Освітянське свято в Глухівському медичному училищі

    У прекрасну пору року приходить до нас освітянське свято. Це час, коли шелестить золотим листям осінь і приносить нам свої щедрі дари.

    Сонце стає лагідним і бажаним, небо – синім і глибоким. Усі фарби стають насиченими і теплими. Усе це лише підкреслює, як ми любимо наших дорогих освітян – сіячів вічного, доброго, мудрого.

    У Глухівському медичному училищі склалися свої традицій святкування Дня працівників освіти.

    Зазвичай, кожного року, у переддень свята, починаючи з самого ранку, студенти протягом дня вітають своїх викладачів та наставників і влаштовують для них креатині сюрпризи; готують вітальні листівки, стінгазети. Вони щиро висловлюють свою подяку за працю, знання і турботу.

    Сонячного осіннього ранку, 5 жовтня, у ошатному, святково прибраному фойє медучилища, розмістився колоритний табір дзвінкоголосих ромів, які зустрічали  педагогів та співробітників закладу піснями, жартами та чарівними записочками-передбаченнями. Комусь напророкували подорож Європою, інших запевнили  в стрімкому кар’єрному зростанні, а комусь пообіцяли веселі вихідні.

    На перервах табір заходив до кожної аудиторії та вітав під акомпанемент гітари викладачів.

    Після закінчення занять, студенти запросили викладачів та співробітників, ветеранів педагогічної праці на концерт, присвячений Дню вчителя.

    На початку урочистої програми ведуча студентського проекту «Прозоро» взяла інтерв’ю у представників адміністрації. Веселий полілог плавно переріс у вітальне слово від директора училища – Коняєвої Ганни Іванівни.

    На сцену для ногородження почесними грамотами були запрошені викладачі та співробітники училища: Коробкова І.П., Литвинець Ж.В., Троша О.В., Пилипенко Н.В., Петрук М.Л., Салтиш Т.О., Щербак О.С., Квасник С.А., Плетенко М.І., Мишаткін Л.І., Єременко О.Г.

    Творчо обдаровані студенти співали пісні-привітання, читали поезії, приміряли на себе роль педагогів на сцені в жартівливих постановках, танцювали у масках.

    Також студенти в образах мультяшних героїв зачитали листи-привітання-побажання та подарували викладачам символічні призи від самого Міністра освіти та науки України.

    Взагалі атмосфера свята була легкою невимушеною та надихала на доброзичливе спілкування.

    Висловлюємо щиру вдячність студентам 3-А ф/в на чолі з класним керівником – Петрук М.Л., культорганізатору – Салтиш Т.О., керівнику гуртків – Легач Н.А.; представникам студентського самоврядування на чолі з головою – Терещенко Т. та заступником – Литвинець М., студентам: Нікітенко М., Подшивайловій Г., Плотніковій В., Валуєвій Т., Терещенко А., Луценко А., Кідименку А., Краснопольському Д., Мехедок Д., Іващенко Є., Чмирьковій М. за гарний настрій та позитив.

    Навіть якщо ви вже давно закінчили навчання, не забудьте привітати своїх улюблених викладачів теплими словами. Для них це буде дуже приємно, адже вони пам’ятають своїх “дітей” і через багато років.

     

Поділитися публікацією