• 07 ВЕР 18
    Студенти-медики за здоровий спосіб життя

    Студенти-медики за здоровий спосіб життя

    На цьому тижні в Україні святкують своє професійне свято представники сфери фізичної культури і спорту, і по всій країні проводиться маса спортивних заходів.

    Заняття спортом останнім часом є досить модною тенденцією. Це говорить про те, що люди прагнуть до більш здорового способу життя, регулярно підтримуючи гарну фізичну форму.З метою популяризації фізичної культури і спорту, пропаганди здорового способу життя, у Глухові 7 вересня на міському стадіоні «Дружба» відбулись урочистості та змагання, присвячені Дню фізичної культури і спорту.

    Усвідомлюючи велику силу та значення спорту в житті людини, вболіваючи за здорове майбутнє нашої країни, студенти-активісти Глухівського медичного училища – КЗСОР сонячного ранку прямували святковою колоною міським стадіоном.

    На святі наші спортивно налаштовані студенти взяли активну участь у  міських змаганнях з:

    • міні-футболу;
    • волейболу;
    • стрільби з пневматичної гвинтівки;
    • підняття ваги.

    Під час змагань діти та студентська молодь показали гарні розумові і фізичні здібності, кмітливість і спритність.

    Загальна атмосфера доброзичливості, дух спорту сприяли формуванню патріотичних почуттів до рідної землі, дружби та взаємоповаги один до одного, взаєморозуміння; живого інтересу до занять фізкультурою.

    Закликаємо всіх цінувати та берегти своє здоров’я і пам’ятати: спорт служить профілактикою багатьох захворювань і робить благотворний вплив на весь організм, дозволяючи прожити довге щасливе життя.

Поділитися публікацією