• 11 БЕР 19
    Свято весни та краси

    Свято весни та краси

    Дзвінкі краплин­ки, перші квіти, зігріті першими со­нячними променями – це весна. Ра­зом із нею настає на нашій планеті Міжнародний жіночий день. Це свято найкрасивішої, найелегантні­шої, найдобрішої, найніжнішої половини людства. Од­ним словом — свято жінок! 

    Сьогодні важко назвати хоча б одну сферу діяльності, де б не працювали жінки, як неможливо собі уявити будь-яку професію без чарівних посмішок, дбайливих рук і небайдужих жіночих сердець.

    У переддень свята, 07 березня,  фойє медичного училища перетворилося на барвисту яскраву квіткову галявину. Ніжна дівчина-весна, з кошиком в руках, в оточенні юнаків, разом зі студентами груп вітали всіх жінок, які кожного ранку поспішають в медичне училище, щоб дарувати свої знання та вміння, турботу та ніжність.

    Вдячні студенти підготували чудову концертну програму для всіх жінок та дівчат нашого закладу. У це прекрасне свято від усієї душі бажали любові, добра, успіхів. Під час святкового концерту з найкращими побажаннями до чарівних жінок звернулась директор училища Коняєва Ганна Іванівна та урочисто нагородила грамотами за багаторічну сумлінну працю: Божок В.І., Ганжу Т.І., Дмитренко Н.О., Ігнатенко Н.В., Квасник С.А., Коваленко Т.М., Коробкову І. П., Маринченко О.В, Родіонову С.М., Салтиш Т.О.

    Яскравий букет із запальних танців, пісень, жартівливих сценок та слів любові і вдячності отримали в подарунок представниці найкращої половини людства.

     Цей день по вінця був наповнений весняним, сонячним теплом, ніжними барвами квітів.

    Дорогі, милі жінки та дівчата! Хай кожен ваш день буде мирним і сонячним, а ніжні поцілунки, теплі обійми та щире піклування чоловіків наповнюють ваше життя не тільки в свята, а й у будні.

Поділитися публікацією