• 23 ТРА 17
    Єдина родина

    Єдина родина

    8 травня Україна, як і багато інших країн світу, відзначала День матері – свято любові і поваги, і єдиним справжнім подарунком у цей день є прояв взаємної любові! Любов матері – основа і джерело життя. У цілому світі мірою гідності людини вважається її вдячність матері за життя, за всі її старання, за виховання дітей і за самопожертву. Від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства.

    У середині травня ми святкували День сім’ї, любові й вірності. Сім’я – цеглинка, з якої складається добробут та спокій у нашій державі, це те місце, де ти почуваєш себе потрібним і захищеним, куди хочеться повертатись. Саме сім’я є початком і центром соціального життя кожної людини, вона забезпечує добробут всіх її членів, починаючи з народження дітей, їхнього виховання, навчання, становлення, виходу в доросле життя, а також турботи про літніх ? бабусь і дідусів.

    Студентська сім’я – джерело поваги, солідарності та прихильності, те, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина.

    Особливо для майбутніх медичних працівників такі риси особистості, як милосердя, співчуття, доброта, любов до ближнього, що починають формуватися в сім`ї, є необхідною запорукою становлення їх професійної компетентності.  Тільки розуміння, готовність прийти на допомогу в будь-яку хвилину, самовідданість та любов можуть зробити життя людей більш щасливим.

    З метою збереження та утвердження вище згаданих духовних цінностей та їх популяризації серед молоді, з 05.05.2017 р. по 22.05.2017 р. у Глухівському медичному училищі пройшла низка заходів, а саме:

    • відкрита виховна година з нагоди Дня матері;
    • сформована фотовиставка «Не потрібен і клад, коли в сім`ї лад»;
    • круглий стіл «Традиції моєї сім`ї»;
    • чаювання «У родинному колі з рецептами моєї бабусі»;
    • виставка рушників «Вишивала мама мені долю»;
    • парад вишиванок у супроводі української народної пісні.

    Щасливі діти ростуть у дружній родині й під опікою щасливої матері.

    Сподіваємось, що прийде час, коли День сім’ї, День Матері справді стануть родинними святами, коли усвідомлять, нарешті, люди Заповідь Божу: “Шануй батька і матір твою, щоб тобі було добре, і щоб ти довго прожив на Землі”.

    Ми усі – одна родина, ми усі – одна сім`я!

Поділитися публікацією