• 08 СІЧ 19
    З Новим роком, глухівчани!

    З Новим роком, глухівчани!

    Новорічно-різдвяні свята – найчарівніші та найочікуваніші. Їх однаково люблять і діти, і дорослі. У ці дні відбуваються дива, здійснюються найсміливіші мрії та найзаповітніші бажання. Сміх, подарунки і гарний настрій гарантовані кожному.

    Саме з цього часу ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання.

    І ось ці довгоочікувані святкові дні настали! 03 січня 2019 року о 15 годині цікаве новорічне театралізоване дійство подарували маленьким і дорослим мешканцям міста творчі колективи студентів вищих навчальних закладів Глухова.

    Господарі сцени – студенти Глухівського медичного училища –   в колоритних образах фольклорних персонажів (веселунок, мольфарки, Баби Яги, чорта), підготували святкову програму з новорічними сюжетами, конкурсами, іграми, піснями, флешмобами, танцями-зігріванцями та традиційними хороводами біля головної ялинки міста. Учасники заходу закликали всіх присутніх поринути в чарівну атмосферу свята та раз у раз бажали всіляких гараздів.

    Упродовж свята  вітання та світлі побажання звучали зі сцени від творчих колективів ГНПУ ім. О.Довженка, ППК ГНПУ ім. О.Довженка, Вищого професійного училища. Вони представили глядачам яскраві фрагменти народних обрядових дійств зимового циклу, якими наші предки намагалися забезпечити здоров’я, щастя і достаток, передбачити майбутнє: віншували, колядували, щедрували, гадали, ворожили.

    По закінченню свята Дід Мороз (Кононенко Роман) та Снігуронька (Нікітенко Марія) запросили малечу взяти участь у розгадуванні загадок, читанні віршів, колядок та щедрівок і  нагородили солодкими подарунками.

    Дякуємо студентам Глухівського медичного училища: Нікітенко М., Кононенку Р., Литвинець М., Аббасовій Т., Шевченко О., Єгоровій О., Валуєвій Т., Сімаковій Г., Рою К., Литвиновій Д., Цукановій А., Боровик Т., Іващенко Є., Луценко А., Чмирьковій М. за подаровану новорічну казку та святковий настрій.

    Ми сподіваємося, що зустріч нового 2019 року запам’ятається і дітям, і гостям, які на ці свята завітали до міської ялинки, а той заряд позитиву і бадьорості, який несли виступи студентів, ще довго протримає новорічний настрій і дух свята у нашому місті.

    Усім – усім, і дорослим, і малим, ми зичимо приємних несподіванок, цікавих зустрічей. Хай ці дні будуть радісними, хай будуть казковими! З Новим роком!

Поділитися публікацією