• 16 КВІ 19
    Змагання з професійної майстерності

    Змагання з професійної майстерності

    Студенти Глухівського медичного училища зайняли І місце у третьому етапі змагань з надання екстреної медичної допомоги, які були проведені 13 квітня 2019 року в Сумському медичному коледжі . Серед учасників- студенти 5-ти медичних училищ області. Всього 10 команд.

    На першому завданні учасники повинні були лише за 12 хвилин провести повне обстеження пацієнта, встановити діагноз та визначитися із тактикою лікування. На другому етапі майбутні медики рятували пацієнта з гострим коронарним синдромом, а на третьому – пройшли тестування, за 20 хвилин вирішити 20 запитань.

    Теоретичні та практичні знання команд оцінювали лікарі Сумського центру тренувально-практичного центру екстреної медичної допомоги, які перед змаганнями проводили майстер-класи. “Критерії оцінювання приблизно такі ж, як і на міжнародних та всеукраїнських змаганнях. Тут також ми намагаємося реалізувати цей рівень. Враховуючи те, що це медики без диплома, то рівень їхніх знань і підготовки вражає“, – зазначив
    головний суддя змагань Ярослав Борисенко.
    Вітаємо наших переможців: Антипенко Ангеліну, Багуту Дмитра та Ляшенка Дениса! Вони показали високий рівень професійної (теоретичної та практичної) підготовки. Дякуємо всім, хто доклав зусиль, щоб наша студентська команда посіла І місце серед команд області.
    Бажаємо подальших перемог та професійних злетів!

Поділитися публікацією