Політика конфіденційності
веб-сайту та офіційних представництв у соціальних медіа
Комунального закладу Сумської обласної ради
“Глухівський фаховий медичний коледж”

 

Редакція від 15.09.2020 року


  1. Загальні положення

1.1. Управління даним веб-сайтом https://glmed.org.ua/ (далі – «Веб-сайт») здійснюється юридичною особою «Комунальний заклад Сумської обласної ради “Глухівський фаховий медичний коледж”», код ЄДРПОУ 02011568, яка зареєстрована і діє відповідно до вимог законодавства України (далі – «Коледж»).

1.2. Ця Політика конфіденційності персональних даних (далі – Політика конфіденційності) діє відносно всієї інформації, яку сайт Комунального закладу Сумської обласної ради “Глухівський фаховий медичний коледж”, розташований на доменному імені glmed.org.ua (далі – Сайт), та офіційні представництва коледжу у соціальних медіа можуть отримати про Користувача під час використання Сайту та офіційних представництв у соціальних медіа.

1.3. У цій Політиці конфіденційності використовуються такі терміни:

1.3.1. «Адміністрація сайту» – уповноважені співробітники на управління сайтом та офіційними представництвами коледжу у соціальних медіа,  які організовують і (або) здійснюють обробку персональних даних, а також визначають цілі обробки персональних даних, склад персональних даних, що підлягають обробці, дії (операції), що здійснюються з персональними даними.

1.3.2. «Персональні дані» – будь-яка інформація, що стосується прямо, або побічно фізичної особи, яка реєструється або користується Сайтом та офіційними представництвами коледжу у соціальних медіа (суб’єкту персональних даних).

1.3.3. «Обробка персональних даних» – будь-яка дія (операція), або сукупність дій (операцій), що здійснюються з використанням засобів автоматизації, або без використання таких засобів з персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), витяг, використання, передачу (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних.

1.3.4. «Конфіденційність персональних даних» – обов’язкова дія для дотримання вимоги не допускати поширення персональних даних без згоди суб’єкта персональних даних, або наявності іншої законної підстави.

1.3.5. «Користувач сайту (далі – Користувач)» – особа, яка має доступ до Сайту за допомогою мережі Інтернет, використовує Сайт та офіційні представництва коледжу у соціальних медіа.

1.3.6. «Офіційні представництва коледжу у соціальних медіа (далі – Соціальні медіа)» – офіційні акаунти та сторінки коледжу у соціальних медіа, які адмініструються уповноваженими особами коледжу щодо цієї діяльності та/або представниками Адміністрації сайту.

1.3.7. «Cookies» – невеликий фрагмент даних, відправлений веб-сервером що зберігається на комп’ютері користувача, який веб-клієнт, або веб-браузер кожен раз пересилає веб-серверу в HTTP/HTTPS-запиті при спробі відкрити сторінку відповідного сайту.

1.3.8. «IP-адреса» – унікальна мережева адреса вузла в комп’ютерній мережі, побудованій за протоколом IP.

1.4. Використання Веб-сайту підтверджує вашу згоду з цією Політикою Конфіденційності. У разі відсутності згоди з Політикою конфіденційності, користувач не повинен використовувати даний Веб-сайт. Обробка персональних даних здійснюється відповідно до Закону України “Про захист персональних даних“. Із запитаннями щодо цієї Політики, ви можете зв’язатися за адресою електронної пошти: site@glmed.org.ua.

1.5. Для зручності користування, Веб-сайт Коледжу може містити посилання на інші веб-сайти. Коледж не несе відповідальності за політику конфіденційності або зміст цих сайтів. Ця політика поширюється тільки на інформацію, зібрану на Веб-сайті Коледжу та веб-додатки, що працюють у межах домену glmed.org.ua, а також у Соціальних медіа. Окремі веб-сайти, мобільні додатки та портали структурних підрозділів Коледжу можуть мати окрему Політику конфіденційності, у випадку чого дана Політика конфіденційності на них не поширюється.

1.6. Переглядати зміст Сайту та Соціальних медіа можна без проходження процедури реєстрації.

1.7. Адміністрація сайту не перевіряє достовірність персональних даних, що надаються Користувачем Сайту або Соціальних медіа.

  1. Типи даних, що збираються

2.1. На веб-сайті реалізована стандартна технологія підрахунку кількості відвідувачів і переглядів сторінок, оцінки технічних можливостей хост-сервісів, рейтингів, відвідуваності сторонніх організацій. Дана інформація дозволяє нам вести облік активності відвідувачів, актуальності представленого контенту, його затребуваності, складати характеристику відвідуваною аудиторії. Також подібний збір даних допомагає нам мати у своєму розпорядженні сторінки і матеріал найбільш зручним для користувачів чином, забезпечувати ефективну взаємодію і бездоганну роботу з браузерами відвідувачів.

2.2. Під час відвідування сторінок Веб-сайту здійснюється збір таких даних:

2.2.1. технічні дані: ідентифікатор сесії, IP-адреса та відомості її геолокацію;

2.2.2. завантажені користувачем дані: інформація, яку ви добровільно надаєте, коли ви зв’язуєтесь з нами, завантажуєте або іншим чином надаєте Коледжу.

2.3. Якщо Користувач звертається до Коледжу за допомогою електронної пошти (наприклад, для контакту з приймальною комісією), Коледж має право зібрати про нього дані, необхідні для надання відповіді: ім’я та прізвище, адресу електронної пошти та будь-яку іншу інформацію, що міститься в електронному листі. Коледж може використовувати інформацію, надану в повідомленнях (в електронному листі чи у повідомленнях у соціальних медіа), щоб зв’язатися з Користувачем та надати йому відповідь. 

  1. Цілі збору та обробки даних

3.1. Дані збираються для забезпечення наступних цілей:

3.1.1. надання запитаної користувачем інформації;

3.1.2. надання актуальних для користувачів підрозділів та географічних регіонів новин та сповіщень;

3.1.3. надання участі в інтерактивних функціях Веб-сайту Коледжу;

3.1.4. аналіз знеособленої інформації та трафіку, для покращення якості роботи Веб-сайту, мобільних та веб-додатків Коледжу;

3.1.5. встановлення з Користувачем зворотного зв’язку, включаючи надсилання повідомлень, відповідей на запити, що стосуються використання Сайту або Соціальних медіа, надання освітніх та інших послуг, передбачених Статутом Коледжу, обробка запитів і заявок від Користувача тощо;

3.1.6. виявлення, запобігання та оперативне вирішення технічних проблем.

  1. Процес збору даних

4.1. Шляхи отримання даних:

4.1.1. при безпосередній пересилці за допомогою електронної пошти, заповнення форм та завантаження файлів;

4.1.2. при відвідуванні сторінок Веб-сайту Коледжу або Соціальних медіа.

  1. Процеси збереження, використання даних та їх надання третім особам

5.1. Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну, будь-яким законним способом, в тому числі в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів.

5.2. Адміністрація Сайту не надає будь-яку Вашу особисту інформацію третім сторонам на правах послуги. Особиста інформація, яку збирається або надається Вами на Офіційному сайті коледжу чи у Соціальних медіа, може поширюватись відповідно до зазначеного в даному документі:

5.2.1. виконання цілей, заради яких ви їх надаєте;

5.2.2. для постачальників послуг та інших третіх осіб, які ми використовуємо для підтримки нашої діяльності;

5.2.3. поширення сукупної інформації про наших користувачів та інформації, яка не стосується конкретної особи;

5.2.4. з будь-якою іншою метою, розкритою нами, коли ви надаєте інформацію.

5.3. Персональні дані Користувача можуть бути передані уповноваженим органам державної влади України тільки на підставах та в порядку, встановленим законодавством України, зокрема:

5.3.1. дотримання розпоряджень судів України, законодавства України чи судових процесів, включаючи відповідь на запити та розпорядження урядових установ України (в т. ч. Міністерства охорони здоров’я України, до відання якого відноситься Коледж);

5.3.2. випадки, коли розкриття інформації є необхідним для захисту прав, власності чи безпеки Коледжу, наших працівників та студентів чи інших осіб.

  1. Політика використання Cookies

6.1. Файли Cookies – це невеликі текстові файли, які веб-сайти можуть розміщувати на вашому комп’ютері чи мобільному пристрої під час першого відвідування сайту чи сторінки. Файл Cookies допоможе нашому Веб-сайту чи іншому веб-сайту розпізнати ваш пристрій під час наступного відвідування. Наприклад, Cookies-файли можуть допомогти нам запам’ятати налаштування, проаналізувати, наскільки добре працює наш Веб-сайт або навіть дозволити нам запропонувати вміст, на який, на наш погляд, є найбільш відповідним для вас.

6.2. Веб-сайт використовує файли Cookies для таких цілей:

6.2.1. забезпечення роботи інтерактивних елементів Веб-сайту. Їх використання є необхідним для правильної роботи персоналізованих новин.

6.2.2. покращення якості вмісту та функціоналу Веб-сайту Коледжу. Ми працюємо над вдосконаленням роботи нашого Веб-сайту, і для цього нам потрібно вивчати, які його сторінки найчастіше відвідуються, поширюються користувачами у соціальних мережах, а також мають значні недоліки;

6.2.3. збір аналітичних даних. Ми використовуємо узагальнені аналітичні дані для аналізу особливостей відвідуваності, планування робіт та дослідження ефективності донесення опублікованих Коледжем матеріалів в мережі Інтернет.

6.3. Більшість браузерів дозволяють вимкнути файли Cookies. Це можливо зробити через меню “Параметри” або “Довідка” у браузері. Вимкнення файлів Cookies може обмежити використання функціоналу Веб-сайту та/або затримати чи іншим чином вплинути на його роботу.

  1. Інструменти для відслідковування та аналізу активності користувачів

7.1. Для здійснення відслідковування та аналізу відвідуваності Веб-сайту використовуються відповідні можливості наступного сервісу:

7.1.1. Google Analytics (інструмент аналізу веб-трафіку). З Політикою конфіденційності Google Analytics можна ознайомитись за адресою:
https://marketingplatform.google.com/about/analytics/terms/us/.

  1. Зміни до Політики конфіденційності

8.1. Коледж може вносити зміни до даної Політики конфіденційності на свій розсуд без попередження і згоди Користувача. Дізнатись, чи відбувались зміни до Політики конфіденційності можливо за допомогою відслідковування дати зміни редакції даного документу.

8.2. Нова Політика конфіденційності вступає в силу з моменту її розміщення на Сайті, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.

  1. Захист даних

9.1. Надана Вами Особиста інформація зберігається на захищеному системою обмеження несанкціонованого доступу сервері, доступному лише адміністратору. Веб-сайт використовує SSL.

9.2. Адміністрація Сайту не може гарантувати безпеку вашої особистої інформації під час передачі на наш веб-сайт, оскільки будь-яка передача інформації через Інтернет має притаманні їй ризики. Будь-яка передача особистої інформації відбувається під ваш власний ризик.

9.3. Адміністрація Сайту не несе відповідальності за обхід будь-яких налаштувань конфіденційності чи заходів безпеки, що містяться на Веб-сайті.

9.4. Відповідальність за збереження конфіденційних даних для входу, якщо такі є, покладається на користувача.

  1. Запит на зміну та знищення персональних даних

10.1. Надішліть електронний лист на адресу site@glmed.org.ua у разі вимоги виправлення чи видалення будь-якої особистої інформації, яка була вами надана нам, або отримати роз’яснення щодо цієї Політики конфіденційності. Адміністрація Сайту залишає за собою право відмовити у запиті, якщо вважаємо, що це порушило б будь-який закон чи призвело до спотворення інформації. Не є можливим видалення та отримання даних, які було знищено або змінено в ході роботи алгоритмів Сайту.