• 11 ВЕР 17
    Фізкульт-привіт об’єднує весь світ

    Фізкульт-привіт об’єднує весь світ

    Теплого вересневого ранку студенти, спортивні активісти Глухівського медичного училища, прямували святковою ходою до міського стадіону «Дружба», щоб приєднатись до тих, хто вболіває за здорове майбутнє нашої країни та відзначити своє найголовніше свято.

    Зі словами вітань та подяки за плідну роботу на ниві спорту звернулись до присутніх представники місцевої влади, які провели урочисте нагородження активістів спорту, тренерів.

    За активну участь та досягнення у спортивному житті міста отримала грамоту студентка ІІІ курсу фельдшерського відділення Глухівського медичного училища Кравченко Катерина.

    Програму свята продовжили  показові яскраві виступи малечі, вихованців різноманітних секцій, гуртків, клубів, спортсмени навчальних закладів Глухова.

    Наступним етапом свята стали змагання з волейболу, міні-футболу, стрільби з пневматичної гвинтівки, підняття ваги, бігу по колоді, спартакіади силачів.

    Перемогу у стрільбі з пневматичної гвинтівки серед жінок виборола наша студентка-першокурсниця Манжара Наталія, яка навчається за спеціалізацією «Сестринська справа».

    Це свято показало високий рівень спортивної майстерності та спроможності глухівчан, а також мало на меті залучити до стихії спорту якомога більше молоді та допомогти обрати свою нішу серед розмаїття напрямків.

    Бажаємо всім поціновувачам здорового способу життя впевнено йти до своєї мети!

Поділитися публікацією