• 12 ТРА 18
    Міжнародний день медичної сестри

    Міжнародний день медичної сестри

    12 травня є чудовим приводом висловити подяку всім медсестрам, які вкладають душу в догляд і опіку над хворими. Ця дата є Міжнародним днем медичної сестри. День вшанування представниць цієї благородної професії збігається з датою народження знаменитої англійки Флоренс Найтінгейл, яка під час Кримської війни створила першу в світі організацію сестер милосердя.

    Дорогі медичні сестри!

    З нагоди професійного свята – Міжнародного дня медичної сестри – обласна організація профспілки працівників охорони здоров’я щиро вітає вас та висловлює безмежну вдячність за самовіддану працю і врятовані життя пацієнтів.

    Складно собі уявити нашу медицину без медичної сестри. Це одна з найгуманніших професій нашого часу, так як життя людини, її здоров’я-головні цінності для кожного. Саме вони виконують усі призначення лікаря, їх небайдуже слово відіграє чималу роль у процесі видужання хворого. Професія медичної сестри важка, складна, відповідальна, часто малопомітна, але вкрай важлива і незамінна.

    Від адміністрації та колективу Глухівського медичного училища – КЗСОР за невтомну вашу працю, що межує з героїзмом, чуйність та доброту, низький вам уклін, побажання здоров’я, успіхів у професійній діяльності та сімейного благополуччя.

Поділитися публікацією