• 07 КВІ 17
    Студентська весна – 2017

    Студентська весна – 2017

    «Студентська весна-2017» – яскраве молодіжне свято, яке 6 квітня  зібрало талановитих ініціативних багатогранних виконавців-конкурсантів на одній великій сцені Міського палацу культури м. Глухова з метою популяризації молодіжної творчості та продовження кращих традицій студентства.

    Творчий колектив студентської молоді Глухівського медичного училища активно долучився до святкової програми і продемонстрував глядачам та суддям світ своїх захоплень, мистецьких вподобань.

    Серед конкурсантів своєю яскравістю та живою грою вирізнявся хореографічний колектив медичного училища «Грація» з композиціями «Цигани», «Тече вода», які поставила студентка 1 курсу фельдшерського відділення Буц Вікторія.

    Дар’я Філанович, студентка 3 курсу фельдшерського відділення, дебютувала на міській сцені з «Русалкою» Т.Г. Шевченка у жанрі художнього читання та стала лауреатом ІІІ ступеню фестивалю-конкурсу.

    Дует у складі Ганни Подшивайлової та Марії Нікітенко розчулив душевністю виконання народної пісні «Ой у вишневому саду» глядацьку залу, чаруючи милозвучністю та ніжністю.

    За індивідуальність і креативність творчого почерку у номінації «Студентство, весна та любов» дипломом, пам’ятним знаком нагороджено студента 3 курсу фельдшерського відділення Федорченка Дмитра. У своєму відеоролику відповідно до теми юний режисер показав, як весна впливає на студентів і що таке любов з точки зору медицини.

    Всі учасники фестивалю отримали дипломи та почули слова вдячності від організаторів конкурсу.

    «Студентська весна» – хороший старт і можливість для тих, хто відчуває свій творчий потенціал і хоче нести красу в світ.

    Студентство, весна та любов

Поділитися публікацією