• 19 КВІ 21
    Профілактична естафета з питань булінгу

    Профілактична естафета з питань булінгу

    В сучасному світі гострою є проблема проявів агресії у стосунках молоді між собою. Зараз дуже поширено таке явище, як булінг, який є одним з кроків до поведінки, що має злочинний характер. Студенти ж входять до тієї категорії, що соціалізуються, беруть один від одного різні моделі поведінки, і, на жаль, одна з них є булінг.

    Вербальний булінг є однією із форм цькування. З метою попередження поширенню вербального булінгу, його видів у Глухівському фаховому медичному коледжі до «Профілактичної естафети з питань булінгу» приєднались студенти 1А курсу фельдшерського та сестринського відділення. Виховна година проходила в on-line режимі. Були розглянуті такі питання, як булінг, види булінгу, вербальний булінг, наслідки поведінки з елементами булінгу. Студентам були дані рекомендації, як потрібно діяти у разі коли виникає така ситуація у коледжі, до кого треба звернутися, щоб отримати допомогу. Також було запропоновано написання твору – есе на тему: «Як ви розумієте поняття «вербальний булінг».

    Руйнування стереотипів, які дають одним людям бути «вище» за інших, дасть студентам розуміння того, що ніхто не має права принижувати однолітків. Тож не чекаємо наслідків, а проводимо профілактичні заходи!

Поділитися публікацією