• 12 ГРУ 23
    16 днів проти насильства

    16 днів проти насильства

    З 25 листопада до 11 грудня у КЗСОР «Глухівський фаховий медичний коледж» проходила щорічна акція “16 днів проти насильства” основною метою акції є:

    – привернення уваги до актуальних для суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків;

    – проведення інформаційних кампаній з метою підвищення з питань попередження насильства в сім’ї, жорсткого поводження з дітьми, формування свідомості  щодо нетерпимого ставлення до насильстваю.

    25 .11.23  Відбулася зустріч  соціального педагога з колектовом. КЗСОР «Глухівський фаховий медичний коледж». На якій було проголошено про початок «Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» та про історію Міжнародного дня боротьби з насильством щодо жінок.

    01.12.23 До Всесвітнього  дня боротьби зі СНІДом в Глухівському фаховому медичному коледжі соціальним педагогом Шендриковою О.А. було проведено онлайн опитування студентської молоді щодо проблем СНІДу, а також онлайн акція “Червона стрічка”, якою студенти висловили своє небайдуже ставлення та занепокоєність різким зростанням захворюваності на СНІД.

    Під керівництвом викладача інфектології, лікаря-інфекціоніста Ляха А.П. за участю студентів старших курсів відбувся “круглий стіл”, під час якого були представлені доповіді та обговорення основних питань стосовно історії виникнення, способів поширення, діагностики та профілактики   ВІЛ/СНІДу. Замислитися над тим, як запобігти поширенню хвороби та згадати про важливість вчасної діагностики –  основна мета дискусії була досягнута.

    04.12.23 до Міжнародного дня боротьби з рабством проведена зустріч з провідним фахівцем соціальної роботи відділення соціальної роботи комунальної установи Центру надання соціальних послуг Глухівської міської ради Разіною Тетяною на тему «Протидія торгівлі людьми». Під час зустрічі відбувся : перегляд фільму «Життя на продаж»   та онлайн обговорення під керівництвом соціального педагога коледжу.

    04.12.23 до Міжнародного дня людей з інвалідністю в коледжі була проведена щорічна акція «Передай доброту по колу».

    05.12.23 до Міжнародного дня волонтера відбулось онлайн засідання  волонтерського клубу по підведенню підсумків роботи. Представники академічних груп розповіли про роботу волонтерських загонів груп. Як студенти допомогали сім’ям військовослужбовців, ветеранам праці, збирали іграшки для бомбосховища, шили ляльок-оберіги для воїнів та дітей ВПО, збирали кришки. робили окопні свічки.

    06.12.23 до Дня вшанування памяті студенток розстріляних у Монреалі соціальний педагог Шендрикова О.А. розповіла студентам історію цього свята

    11.12.23 До Міжнародного дня боротьби з корупцією прочитана лекція «Поняття корупції. Сучасна правова основа запобігання і протидії корупції». педагогічному колективу коледжу юрисконсультом Якименко С.О.

    11.12.23 до Міжнародного дня прав людини проведено:

    зустріч колективу КЗСОР «Глухівський фаховий медичний коледж» з начальником Глухівського управління Шосткинської філії «Сумського центру зайнятості» Арсьоновою Іриною Михайлівною;

    онлайн зустріч соціального педагога Шендрикової Олени з батьками студентів під час проведення батьківських зборів з питання ознайомлення з постановою КМУ 1197 від 14.11.23 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України з питань надання державної соціальної допомоги та соціальних стипендій.»

Поділитися публікацією