• 17 КВІ 18
    І етап навчання з реанімаційних заходів

    І етап навчання з реанімаційних заходів

    Незабаром наші випускники підуть працювати, і від їхньої обізнаності, швидкості прийняття ними рішень, правильності дій залежатиме життя людей.

    Навчання медиків передбачає обговорення теоретичного матеріалу та попереднє відпрацювання практичної навички в ситуації, наближеної до реальної, для того, щоб в професійної діяльності мати достатньо досвіду і приймати правильні рішення.

    16.04.18 року студенти-випускники та викладачі  Глухівського медичного училища разом з працівниками Глухівської підстанції екстреної медичної допомоги пройшли І етап навчання з реанімаційних заходів.

    Лікар Глухівської підстанції екстреної медичної допомоги, Носков С.В., за допомогою мультимедійних презентацій закріпив знання майбутніх медиків за такими темами:

    • «Розширені реанімаційні заходи (РРЗ) у дорослих»,
    • «Базові реанімаційні заходи (БРЗ) та автоматична зовнішня дефибриляція».

    Електронний варіант презентацій, відеоінструкції, алгоритмів всі учасники заходу мають можливість використовувати у навчанні та професійній діяльності.

    Для закріплення отриманих знань, наступним кроком у освоєнні навичок надання невідкладної допомоги буде практичний тренінг. Бо, як відомо, вчасне надання невідкладної допомоги постраждалим підвищує рівень виживання у 50-70% випадків.

Поділитися публікацією