• 17 БЕР 21
    Конкурс “Професіонал – 2021”

    Конкурс “Професіонал – 2021”

    16 березня в актовій залі Глухівського фахового медичного коледжу був проведений конкурс ”Професіонал – 2021”. У двобої  зійшлися дві команди: команда “Адреналін” від 4-А групи фельдшерського відділення та команда “Імпульс” від 31-Б групи фельдшерського відділення, щоб у чесній та безкомпромісній боротьбі визначити переможця. Найкращі серед студентів груп у складі команд мали показати свої знання з внутрішньої медицини, продемонструвати високу загальну ерудицію та професійну майстерність.

    У першому конкурсі команди представили себе і довели, що “Терапія – цариця всіх наук”. У конкурсі знавців клінічної термінології обидві команди показали глибокі знання, давши максимальну кількість правильних відповідей за одну хвилину. Непростим для всіх гравців виявився конкурс “Медицина в мистецтві”, де треба було продіагностувати захворювання та розказати про виявлену патологію. Додаткові бали своїм командам принесли капітани команд, завзято змагаючись у конкурсі капітанів. Практичні навички та професійну підготовку продемонстрували конкурсанти у конкурсі “Професійна майстерність”, при наданні невідкладної допомоги на догоспітальному етапі. Доброго гумору та веселого настрою додав  усім присутнім гумористичний конкурс, в якому гравці виявили неабиякий акторський талант та проявили свої творчі здібності.

    За результатами конкурсу рішенням журі переможцем конкурсу стала команда “Імпульс” і саме вона має право носити почесне звання ”Професіонал – 2021”. Ми щиро вітаємо переможців і зичимо їм успіхів та подальшого професійного зростання!

Поділитися публікацією