• 24 ЛЮТ 23
    Ніч 24 лютого, що змінила наше життя

    Ніч 24 лютого, що змінила наше життя

    Сьогодні, 24 лютого, виповнився рівно рік з початку відкритого воєнного нападу Російської Федерації за підтримки Білорусі на територію України. Російське вторгнення стало частиною російсько-української війни, яка була розв’язана Росією з 2014 року. Резолюцією від 2 березня 2022 року Генеральна асамблея ООН засудила та визнала російське вторгнення в Україну агресією Росії проти України.

    24 лютого рік тому близько 4-ї години ранку президент РФ Володимир Путін оголосив про початок так званої “спеціальної воєнної операції” з метою нібито “демілітаризації та денацифікації України”. Після ракетних ударів по всій території України російські війська вдерлися до нашої країни, увійшовши з тимчасово окупованого Криму, Росії та Білорусі та стали просуватися у напрямку Херсону, Харкова, Чернігова та Сум. Підлий та цинічний ворог сподівався, що військові колони окупантів зустрічатимуть з квітами в українських містах. Натомість Росія отримала героїчну відсіч ЗСУ та населення. Український народ згуртувався заради спільної мети – нашої Перемоги над російським агресором. У найгарячіших точках зіткнення – під Бахмутом , Вугледаром, поблизу Запоріжжя, Харкова, Херсону жорстокі бої тривають прямо зараз.

    Про перебіг воєнних подій, про об’єднання країн світу для допомоги Україні, впровадження санкцій проти Росії та Білорусі, про порушення всіх правил ведення війни та чисельні воєнні злочини Росії, волонтерство – неповний перелік питань, які обговорювались у палкий дискусії під час виховного заходу “Мирна ніч 24 лютого, що змінила наше життя” у Глухівському фаховому медичному коледжі. Студенти висловили свої почуття і переживання, власну думку стосовно військових подій, а також розповіли, як змінилось їхнє життя з початком російського вторгнення.

Поділитися публікацією