• 04 ЛЮТ 20
    Почати з себе, щоб врятувати планету

    Почати з себе, щоб врятувати планету

    Щорічно 2 лютого у світі відзначається День водно-болотних угідь. Основною метою відзначення ВБУ є підвищення обізнаності людей щодо важливості цих природних середовищ у нашому житті, а девіз цього року обраний нагадати, підкреслити, що водно-болотні угіддя можуть стати ключем до вирішення проблем, пов’язаних зі змінами клімату.

    Тому, 3 лютого 2020 року, до Глухівського медичного училища було запрошено директора Комунального закладу Сумської обласної ради «Регіонально ландшафтного парку «Сеймський» Марію Миколаївну Коняєву, яка провела виховну годину серед студентів та викладачів закладу. Присутніх було ознайомлено з різними типами водно-болотних угідь, їх флорою та фауною. Цікавою була презентація рослин і тварин, які знаходяться на території регіонально-ландшафтного парку «Сеймський». Марія Миколаївна розповіла, яку важливу роботу проводять працівники РЛП для збереження та охорони екосистеми, включаючи всі їхні живі компоненти.

    Прибирання відходів, посадка дерев, захист тварин – це лише кілька прикладів, як можна допомагати природі. Тому, девізом виховної години стали слова «почати з себе, щоб врятувати планету!».

Поділитися публікацією