• 12 КВІ 17
    Участь у науково-практичній Інтернет-конференції

    Участь у науково-практичній Інтернет-конференції

    Успішне вирішення задачі підготовки висококваліфікованих спеціалістів значною мірою залежить від викладача, його професійної компетентності. Всі ми усвідомлюємо те, що викладачу, щоб бути професіоналом та особистістю, весь час потрібно самовдосконалюватись, професійно рости, потрібно відповідально ставитись до того, що складає зміст роботи викладача.

    Сьогодні авторитет, престиж навчального закладу залежить не тільки від успішності студентів, а і від наукової діяльності викладачів що включає в себе публікації в наукових та фахових журналах, участь у інтернет-конференціях, тощо.

    Розуміючи це, викладачі Глухівського медичного училища – КЗСОР на чолі з директором Коняєвою Г.І. прийняли участь у VII-й Всеукраїнській науково-практичній інтернет – конференції «Молодший медичний спеціаліст: тенденції в освіті, перспективи в майбутній професії, стан у сучасному суспільстві».

    Публікація статей – це одна з форм професійного самовдосконалення, підвищення власного авторитету, це приклад для інших колег, врешті-решт це робить педагогічну діяльність цікавішою, глибшою, ґрунтовнішою.

    Всі педагогічні працівники, що приймали участь у науково-практичній інтернет-конференції, отримали сертифікати учасників, які вручила директор училища Коняєва Г.І.

    Дякуємо Коняєвій Г.І., Литвинець Ж.В., Литвинець О.М., Троші О.В., Колесник В.В., Химан Г.П., Шендриковій О.А., Ляху А.П., Рябченко В.М., Петрук М.Л., Грінченко О.М. за участь у науково-практичній інтернет-конференції. Бажаємо подальших успіхів, творчості, натхнення!

Поділитися публікацією