• 25 ТРА 18
    Всеукраїнський конкурс плакатів «Я – Україна!»

    Всеукраїнський конкурс плакатів «Я – Україна!»

    УВАГА – КОНКУРС!
    Беруть участь усі бажаючі

    Ти – справжній патріот своєї країни, пишаєшся, що народився і живеш саме в Україні, бажаєш змін на краще, тоді прояви свою індивідуальність, почуття особистої та національної гідності – візьми участь у Всеукраїнському конкурсі плакатів «Я – Україна!», який ініційовано «Волонтерським рухом «Батальйон Сітка».

    Детальну інформацію про Конкурс можна отримати за телефоном (050) 660-05-53 (Марина Одінцова) у м. Київ та у Легач Н.А., Шендрикової О.А. – Глухівське медичне училище.

    З положенням можна ознайомитись за посиланням https://goo.gl/zgZ783 та на сторінці в соціальній мережі Facebook: https://www.facebook.com/groups/1945246165788525/.

    Конкурсні роботи приймаються до 31 травня 2018 року на електронну адресу batalionsitka@ukr.net.

    Примітка:
    ПЛАКАТвитвір мистецтва. Лаконічне, помітне, найчастіше кольорове зображення з коротким текстом, виконане, як правило на великому аркуші паперу, виготовляється з рекламноюінформаційною, навчальною метою. Основні вимоги до плакату такі: плакат повинен сприйматися з великої відстані, бути помітним на фоні інших засобів візуальної інформації. Плакат – барвисте рекламне видання великого формату.

Поділитися публікацією