• 16 ЛЮТ 18
    З любов’ю  в серці

    З любов’ю в серці

    Під таким девізом 14 лютого у Глухівському медичному училищі пройшли заходи до  Дня Святого Валентина. Свято всіх закоханих  – день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про любов.

    У цей холодний лютневий день на душі тепло як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики.

    Зранку почала працювати  святкова пошта, адже «Скринька кохання» була наповнена любовними посланнями, зізнаннями в коханні. На стінах коридорів розвішані вислови відомих особистостей про любов, кохання.

    Активісти, творчо обдаровані студенти, ерудити:

    Андрєєва Єлизавета, Богайчик Богдан, Буц Вікторія, Гугля Анна, Дворецька Тетяна, Кідименко Андрій, Комендант Ірина, Константінова Катерина, Косенко Віталіна, Краснопольський Дмитро, Ланге Віктор, Литвинець Марина, Лобода Олександр, Луценко Анастасія, Луферова Світлана, Маковський Владислав, Манжара Наталія, Нікітенко Марія, Подшивайлова Ганна, Разумова Валерія, Рой Кирило, Свиридкіна Марія, Терещенко Алла, Тимощук Анастасія, Тищенко Андрій, Шевченко Оксана  організували святковий захід для студентів та працівників училища, подарувавши краплинку своєї душі, доброти, любові та таланту.

    Майбутні медичні працівники професіонально, з науковим підходом намагалися розкрити істинну основу почуття любові, закоханості.  Що ж таке любов: реакція біохімічних процесів в організмі людини чи висока матерія божественного походження? Раз у раз звучали аргументи та факти на підтвердження різних точок зору. Якби там не було, зійшлися на тому, що людина не може жити без любові. Вона їй необхідна як повітря.

    Ліричні вірші, музичні композиції, веселі жарти, ритмічні танці міського молодіжного гурту «Hot unity», мелодійні пісні створили атмосферу радості й тепла. Кожен учасник переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень, мрій і лише з любов’ю в серці ми зможемо змінити світ на краще, наповнити його духовністю.

Поділитися публікацією