• 19 ГРУ 20
    Зі святом Святого Миколая!

    Зі святом Святого Миколая!

    19 грудня ми щиро вітаємо всіх з Днем Святого Миколая – одним з найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського люду. В цей день кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому. Святий Миколай славився своєю добротою і готовністю допомагати кожному, хто потребує допомоги. Нехай це свято вселить в нас любов і надихне на добрі справи і милосердя, а Святий Миколай принесе щастя і добробут у ваші сім’ї й благополуччя рідній Україні!

    Напередодні цього світлого дня студентський профспілковий комітет  Глухівського фахового медичного коледжу привітав студентів, які мають дітей, студентів, позбавлених батьківського піклування та дітей-сиріт солодкими подарунками.

    Щороку українські родини з настанням величного свята Різдва з нетерпінням чекають у своїх домівках прихід колядників та щедрувальників. 18 грудня, напередодні Дня Святого Миколая, студенти 1-го та 2-го курсу вчилися хоровому  народному співу та акторської майстерності на майстер-класах з українського вертепу. Ставши учасниками театрального дійства, яке несе від хати до хати добрим людям звістку про народження Ісуса Христа, студенти відчули справжній дух Різдва та багато дізналися про традиції українського народу, різдвяний вертеп, народні пісні, які відомі на Україні з давніх давен.

     

Поділитися публікацією