• 20 ВЕР 18
    Представники Глухівського медичного училища на VІІІ Міжнародній науково-практичній конференції

    Представники Глухівського медичного училища на VІІІ Міжнародній науково-практичній конференції

    З 14 по 16 вересня 2018 року в Глухівському  національному педагогічному університеті імені О. Довженка у рамках проекту «Школа студентських ініціатив» відбулась VІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Лідерство – фундаментальний інструмент комунікацій: європейський діалог». У черговий раз представники Глухівського медичного училища взяли участь у конференції.

    Вище вказаний соціальний проект мав на меті сприяти посиленню активної громадської позиції, національно-патріотичному вихованню молоді (як завдання державної молодіжної політики), соціальному вихованню й розвитку лідерських та комунікативних якостей студентської молоді.

    Учасники конференції протягом 3-х днів працювали за такими напрямами роботи:

    1. Впровадження сучасних підходів у освітній процес: об’єднання активних студентів, здатних позитивно впливати на своїх однолітків; участь у реалізації соціально значущих проектів; розкриття особистого потенціалу і лідерських якостей молоді.
    2. Формування навичок конструктивної поведінки й удосконалення соціально-значущих умінь.
    3. Впровадження в практику освітніх установ інноваційних технологій у сфері організації дозвілля молоді.
    4. Психолого-педагогічні умови формування лідерських якостей студентів у громадських об’єднаннях.
    5. Інноваційні моделі підтримки процесів формування і розвитку громадянськості.

    Під час низки заходів запрошені мали змогу обмінятись потужним  науково-теоретичним, практичним, соціальним та культурно-дозвіллєвим досвідом; підтримувати активний живий діалог між собою у вигляді круглих столів, тренінгів, майстер-класів, «Дебатів», колективних творчих справ, фестів та квестів.

    Нові знайомства, корисна інформація та цікаве дозвілля розширили горизонти пізнання та можливостей для нашої молоді, надихнули на творчі злети.

    Дякуємо організаторам науково-практичної конференції. Сподіваємось на продовження співпраці.

Поділитися публікацією