• 20 ВЕР 18
    Чистота починається з тебе

    Чистота починається з тебе

    14 вересня 2018 року у Глухівському медичному училищі – КЗСОР стартувала Всеукраїнська екологічна акція  «Чиста Україна – чиста Земля». В рамках акції, з метою привернення уваги до проблем екології та підвищення екологічної грамотності серед студентів та співробітників, було проведено низку заходів.

    Проведено роз’яснювальну роботу серед співробітників та студентів щодо поліпшення санітарно-екологічного стану довкілля: виховні заходи, бесіди, лекції на екологічну тематику.

    У бібліотеці медичного училища оформлено тематичний куточок художньої та наукової літератури – «Екологія: проблеми і надія».

    Студенти-активісти розповсюджували листівки-заклики  про дотримання чистоти.

    Творчо обдаровані студенти та викладачі активно долучились до участі в конкурсній виставці робіт: плакатів, малюнків, світлин, поробок з природних матеріалів, поетичної сушки «Про красу природи пам’ятай», підсумки якої будуть проходити 24.09.2018р.

    Також  співробітники та студенти беруть участь у таких акціях :

    «За чисте довкілля»;

    «Здай люмінесцентну, ртутну лампу та отримай приз»;

    «Бережи природу – допоможи іншому» та ін…

    В училищі волонтерами відведено та облаштовано спеціальне місце для збору пластикових пляшок, пластикових кришечок, відпрацьованих батарейок, паперу. Зібрані відходи будуть передані в організацію «Співдружність добрих глухівчан».

    Постійно проводиться прибирання прилеглих територій,  квітників та  висадка квітів, дерев, упорядкування місця відпочинку.

    Пам’ятайте: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. Чистота починається з тебе!

Поділитися публікацією