• 04 ВЕР 17
    День знань

    День знань

    З 1 вересня починається дорога в майбутнє для кожного з нас.

    Глухівське медичне училище в цей день привітно відкрило двері гостям, викладачам, студентам, співробітникам.

    Урочиста лінійка, присвячена Дню знань, розпочалася Гімном України та підняттям Державного Прапору України, прапору медичних училищ Сумської області та прапору Глухівського медичного училища старостами випускних груп.

    З вітальним словом до всіх присутніх звернулася директор медичного училища Коняєва Ганна Іванівна. Разом з депутатом Сумської обласної ради Божком А.В.  нагородила почесними грамотами: заступника директора з АГЧ Тітаренка О.Б., завідувача гуртожитку Грінченка Ю.М. Були вручені подяки працівникам гуртожитку та господарської частини: Бех Н.А., Грешило Л.В., Зінчук М.Н., Ісаєнко Н.М., Маринченко О.В., Старченко  Л.В., Хоменко Н.М., Щербак А.М. за участь у підготовці закладу до нового навчального року. Також були відмічені та нагороджені грамотами і солодкими подарунками від студентського профкому переможці традиційного конкурсу «Краща кімната гуртожитку»: Командир О., Бобирєва Т., Малоштан Л., Рекутенко І., Рекутенко М., Камінська А., Чумакова А., Шпак А., Василенко Ю.

    З нагоди свята до нас завітав Мигун М.П. – доцент факультету природничої та фізико-математичної освіти Глухівського національного педагогічного університету ім. Олександра Довженка, який привітав студентів з новим навчальним роком та нагородив директора Коняєву Г.І. подякою за плідну співпрацю між закладами.

    До привітань приєдналися  почесні гості свята: начальник організаційно контрольного відділу виконавчого комітету апарату міської ради Кащенко Т.О., головний лікар Глухівської центральної районної лікарні Горбасьов В.В., ветеран педагогічної праці Монжай Г.О., класний керівник випускної групи Рябченко В.М.

    У цей день училище приймало  у свою дружню сім’ю нове поповнення, першокурсників, які в недалекому майбутньому стануть медичними працівниками і працюватимуть на благо народу України, нашої великої держави. Відбулася традиційна церемонія посвяти абітурієнтів у студенти, які вперше одягли білі халати і урочисто проголосили клятву, яку зачитала студентка нового набору Разумова Валерія.

    Зі словами вдячності викладачам та настанови першокурсникам звернулася випускниця Філанович Дар’я, а голова студентського самоврядування Командир Ольга та випускник Решетнік Микола зачитали «Святковий указ» та вручили «Студентський квиток».

    З теплими словами, від імені всіх батьків до студентів звернувся Манжара В.М.

    Після урочистої лінійки, перший дзвоник, який надали випускник Пилипенко Андрій та першокурсниця Литвинець Марина, запросив студентів до стін навчального закладу на першу лекцію «Європа – наш цивілізаційний вибір», після якої викладачі, студенти та співробітники вирушили до міста на продовження свята.

Поділитися публікацією