• 29 ГРУ 22
    До 90-річного ювілею коледжу

    До 90-річного ювілею коледжу

    Ювілей коледжу – це роки неповторної історії, безсмертної спадщини, яка благодатно передається із покоління в покоління, примножуючи здобутки у справі навчання і виховання медичних працівників.

    90-літня історія навчального закладу від медичного технікуму, який був відкритий для забезпечення належного рівня медичного обслуговування населення, до медичного коледжу – це важкий шлях, проторований мріями, думками, працею, спільними зусиллями керівництва, викладацького складу, батьків і студентів.

    Гордістю коледжу стали наші випускники, які працюють в медичних закладах нашої держави, несуть службу у Збройних Силах України. Це –лікарі, медичні сестри, фельдшери, парамедики, які, не шкодуючи сил і здоров’я, приходять на допомогу тим, хто її потребує.

    Висловлюємо всім співробітникам Глухівського фахового медичного коледжу сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і щедрість душі. Бажаємо нашому коледжу плекати добро та милосердя, сіяти мудрість і знання, а студентам – успіхів у навчанні, творчого горіння та наснаги!

Поділитися публікацією