• 01 ЧЕР 20
    МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

    МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

    Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Сім’я і дитина – це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру.

       У день захисту дітей у багатьох країнах відбуваються мітинги, автопробіги і концерти. 1 червня також масово збирають гроші на лікування онкохворих дітей. Цього дня світова спільнота закликає зупинити домашнє насильство, проводить освітні кампанії для дітей з інформацією про те, куди вони можуть звернутися у разі утиску їхніх прав.

       Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя.

       Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні! Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей.

    До Міжнародного дня захисту дітей пропонуємо продивитися щоденник спогадів про приємно проведений час у колі дітей 1 червня минулих років.

    Зазвичай студенти Глухівського медучилище відзначають день захисту дітей, організовуючи спортивні та розважальні програми для дітей міста а також долучаються до волонтерської діяльності. В цьому році в умовах карантинного режиму студенти влаштовують свято для найрідніших-сестричок, братиків, та близьких родичів. Своїм гарним настроєм та позитивними емоціями вони поділилися у своїх веселих фото з дітьми.

Поділитися публікацією