• 20 ЛИС 18
    Молодіжний, відчайдушний ДЕНЬ СТУДЕНТА вже настав

    Молодіжний, відчайдушний ДЕНЬ СТУДЕНТА вже настав

    Напередодні свята, 15 листопада, в училищі традиційно пройшов день студентського самоврядування. Це одне з найулюбленіших свят, адже студенти мають змогу не лише виконати роль викладача, але й подивитися на організацію навчально-виховного процесу з іншого боку. Слід відмітити, що всі студенти-дублери дуже відповідально поставились до виконання своїх обов’язків та успішно з цим впорались. Завершенням цього дня була запальна дискотека, де студенти мали змогу вдосталь натанцюватися і поспілкуватися в неформальній обстановці.

    Наступного дня, зранку, викладачі вітали студентів у фойє училища печивом-передбаченням, щирими усмішками і доброзичливими побажаннями.

    19 листопада відбулася концертна програма, на якій студенти-першокурсники презентували свої таланти. Директор Глухівського медичного училища Коняєва Ганна Іванівна привітала всіх присутніх зі святом та вручила кубок «Кращий студент року» (згідно попереднього голосування серед студентів училища) та солодкий подарунок студентці 4 курсу фельдшерського відділення Плотніковій Вікторії.

    Гості свята депутат Сумської обласної ради Марина Миколаївна Коняєва та начальник відділу молоді та спорту Глухівської міської ради Михайло Григорович Плотницький також привітали молодь та нагородили почесними грамотами міської ради студентів: Іллєнка Руслана та Гніденка Олега (за успіхи у навчанні та активну участь у житті училища та міста).

    Продовжила свято насичена різноманітними художніми номерами концертна програма. Лунали пісні, запалювали енергією яскраві танці, гумор.

    Ще раз вітаємо всіх зі святом, бо де б ми не були і щоб ми не робили – ми всі студенти в цьому житті.

    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1774389826022961&type=1&l=0de7ca85bc

Поділитися публікацією