• 10 ЖОВ 17
    Старість нікого не оминає

    Старість нікого не оминає

    2 жовтня у Глухівському медичному училищі відбулась зустріч у родинному колі з нагоди Дня громадян похилого віку «Старість нікого не оминає», на якій були запрошені колишня завідувач відділенням, викладач української мови та літератури з багаторічним стажем Коротенко Валентина Сергіївна, зав. практикою лікар акушер-гінеколог Манжай Галина Олексіївна та викладач біології та хімії Чорнобай Тетяна Миколаївна – люди, які не один рік присвятили нашому медичному училищу, яке стало для них другим домом.

    Ми зустріли їх одразу при вході, привітали квітами та привели до нашої «оселі».

    Під час заходу у виконанні студентів 31-Б пролунали вірші присвячені людям похилого віку та батькам, бабусям і дідусям, а також прозвучали пісні «Моя бабуся», «Пісня про маму», «Мої батьки» у виконанні Нікітенко Марії, її маленької сестрички Софії та Анни Подшивайлової. Весь захід супроводжувався презентацією та фотографіями з даної тематики.

    Після завершення нашого сімейного свята ветерани зі сльозами радості на очах читали авторські вірші та висловлювали вдячну промову.
    Свято завершилось чаюванням у родинному колі, що надало святу ще більшого тепла та затишку. Під час чаювання ветерани праці розповіли студентам про традиції своїх родин, своїх бабусь та матусь. Хотілось би щоб таких заходів було більше, а гості приходили до нас ще не один раз.

    Кузьменко Євген
    студент 31-Б ф/в

Поділитися публікацією