• 16 ГРУ 21
    Обласний методичний семінар: «Змішане навчання як модель використання інформаційно-освітніх ресурсів»

    Обласний методичний семінар: «Змішане навчання як модель використання інформаційно-освітніх ресурсів»

    15 грудня 2021 р. у КЗСОР «Глухівський фаховий медичний коледж» проходив обласний методичний семінар на тему: «Змішане навчання як модель використання інформаційно-освітніх ресурсів» у форматі онлайн-конференції. У семінарі взяли участь керівники, викладачі фахових медичних коледжів Сумської області.

    В.о. директора Т. Терещенко, у вступному слові, звернула увагу на те, що карантинні обмеження привели до пошуку нових форм організації освітнього процесу та взаємодії зі студентами, колегами. Однією із таких форм є змішане навчання.

    Викладачі клінічних дисциплін Божок В.І., Литвинець О.М., поділилися досвідом використання таких моделей змішаного навчання як «збагачене віртуальне змішане навчання» та «ротація за станціями».

    «Застосування кейс-методу в умовах змішаного навчання» – тема виступу викладача дисципліни «Педіатрія» Дмитренко Н.О.

    Досвідом використання дистанційних технологій навчання при організації самостійної роботи студентів поділився викладач дисципліни «Інфектологія» Лях А.П.

    Викладач Петрук М.Л. ознайомила учасників семінару з використанням елементів змішаного навчання при формуванні комунікативних професійних компетентностей на заняттях іноземної мови.

    Змістовно, насичено краєзнавчим матеріалом представлено форми і види роботи з національно-патріотичного виховання при вивченні предметів «Українська мова та література», «Математика» викладачами Тюльпою О.В., Трошою О.В.

    Викладачі у своїх виступах ще раз довели, що викладач – це налаштована на нове, послідовна, результативна та позитивно мотивована у виборі дій людина.

    Учасники семінару активно обговорювали питання, висловлювали пропозиції щодо покращення освітнього процесу в умовах змішаного навчання.

    Щиро дякуємо учасникам семінару за плідну співпрацю та доброзичливу атмосферу.

Поділитися публікацією