• 23 СІЧ 20
    Вогонь – друг чи ворог людини?

    Вогонь – друг чи ворог людини?

    Щоб вберегти своє життя і життя своїх близьких, ми маємо дотримуватися багатьох правил, у тому числі – пожежної безпеки. Адже ризик виникнення пожежі є однією із найпоширеніших небезпек.

    З метою формування навичок пожежної безпеки у студентів  в рамках протипожежного навчання 20.01.2020 року в Глухівському медичному училищі було проведено захід «Вогонь – друг чи ворог людини». На захід був запрошений Олександр Володимирович Мельник, завідувач навчально консультаційного пункту м. Глухова в якості спеціаліста з цивільного захисту.

    Під час виховного заходу студентам нагадали про правила пожежної безпеки та причини виникнення пожеж, були продемонстровані  відеофільми з порадами від рятувальників щодо дотримання правил пожежної безпеки, правила евакуації в навчальних закладах та інші.

    Забезпечення пожежної безпеки є одним із пріоритетів Глухівського медичного училища. Тому і надалі у студентів будуть виховуватись навички обережного поводження з вогнем та взаємодопомоги при виникненні небезпечної ситуації.

Поділитися публікацією