• 05 БЕР 19
    Родинне свято в Глухівському медичному училищі

    Родинне свято в Глухівському медичному училищі

    «Шануй отця свого і матір свою». Такими настановними, сповненими поваги та шани до батьків словами розпочалось родинне свято у Глухівському медичному училищі. Студенти, їх батьки, адміністрація та співробітники закладу в дружньому родинному колі обговорювали актуальні питання навчання та виховання майбутніх медичних працівників.

    З вітальним словом до всіх присутніх у залі звернулась директор Глухівського медичного училища – Коняєва Г.І., яка щиро побажала всім міцного здоров’я, гарного весняного настрою та висловила подяку батькам студентів за відмінне навчання, активну участь у житті училища та виховання їх дітей. Зазначила, що перемоги студентів – це спільна радість педагогів і батьків.

    З  підсумками І семестру 2018-2019н.р. та планами на ІІ семестр 2018-2019н.р., особливостями проведення ДПА у 2019 році присутніх ознайомили заступник директора з навчально-виховної роботи – Ігнатенко Н.В., завідувач фельдшерсько-сестринським відділенням – Литвинець Ж.В., педагог соціальний – Шендрикова О.А.

    Також на захід був запрошений старший дільничний офіцер поліції сектору превенції Глухівського ВП, майор поліції Коваленко С. В., який виступив перед аудиторією з питанням: «Відповідальність  за кримінальний злочин, скоєний неповнолітніми».

    Приємним подарунком, напередодні свята Жінки та Весни, стала концертна програма з яскравими номерами, яку підготував творчий колектив студентів училища.

    Родинне свято пройшло у теплій затишній атмосфері, об’єднавши дітей і батьків, студентів та викладачів в одну велику дружну спілку. Тому роду не буде переводу, в котрому шанують згоду.

Поділитися публікацією