• 19 ГРУ 18
    Руками створена краса: у майстерні Святого Миколая

    Руками створена краса: у майстерні Святого Миколая

    Наближення Нового року – це не просто переддень нових 12 місяців. Це для всіх нас з дитинства улюблені й радісні дні, наповнені світлом свята спільної радості, веселощів, очікування дива й казки, душевного тепла й надії.

    Ці зимові свята завжди несуть світлі, чисті почуття, сподівання на те, що здійсняться всі наші заповітні бажання й задуми. Незабаром  у кожному домі засяють вогники прикрашеної власноруч новорічної ялинки.

    Готуючись до свят, довгими зимовими вечорами креативні студенти Глухівського медичного училища, у вільний від навчання час, опановують один з лідируючих видів рукоділля – в’язання гачком. В бібліотеці училища (майстерні Святого Миколая) збираються «умільці»,  які під керівництвом завідуючої бібліотекою Ганжі Т.І. своїми руками створюють ексклюзивні речі за допомогою кольорових ниток, гачка та фантазії. Це цікаве, легке і корисне хобі. Воно допомагає захоплююче провести час, реалізувати власний творчий потенціал.

    Необхідно лише докласти трохи терпіння і зусиль, вивчити схеми для новачків і вразити всіх своїми в’язаними шедеврами. Уявіть собі, як з клубка пряжі народжується: серветка, дитячі черевички, квіти, одяг, іграшки. Це зумовлює зростання популярності в’язання гачком.

    Виготовлені власноруч іграшки, можна подарувати своїм близьким, друзям, знайомим або прикрасити інтер’єр. Ці прості дива ми можемо робити один одному до свят і без будь-якого приводу. Такі речі не мають цінності, оскільки в кожен виріб вкладена частинка душі майстра.

Поділитися публікацією