• 03 ЛЮТ 17
    Співпраця з громадськими організаціями міста та ЦРЛ

    Співпраця з громадськими організаціями міста та ЦРЛ

    Зі студентами-першокурсниками, які стають на шлях дорослого життя, у стінах Глухівського медичного училища зустрілися досвідчений акушер-гінеколог Г.О. Монжай та фахівець з питань соціального захисту Т.В. Разіна.
    У дружньому колі майбутніх медичних працівників та спеціалістів відбулась цікава жива розмова про принципи правильного розуміння дорослості, відповідальності за свої вчинки.

    Перегляд мультиплікаційного фільму про статеве дозрівання дівчат, міжстатеві стосунки та їх можливі наслідки викликав жваву дискусію серед присутніх.
    Тетяна Володимирівна наголосила, що саме зараз у підлітків відбувається формування здатності планувати і реалізовувати свій життєвий шлях, самостійно приймати рішення з життєво важливих питань, бережливо ставитися до свого здоров’я, піклуватися про здоров’я інших, вести зважений спосіб життя. Також надала координати служби, працівники якої завжди можуть допомогти у складній життєвій ситуації.
    Галина Олексіївна у своїй розповіді зосередила увагу на принципі гідності у міжстатевих стосунках, критичне ставлення до неправильних установок стосовно протилежної статі (негативізму, споживацьких інтересів, байдужості); вимогах, яким повинна відповідати кожна стать; культурі та етиці поведінки, організації досвіду нестатевої любові. Лікар зазначила: найкращою профілактикою від небажаних наслідків сумнівних зв’язків є принцип «Спи сам».

Поділитися публікацією