• 26 ВЕР 17
    Студенти Сумщини обговорювали нове в сучасній освіті

    Студенти Сумщини обговорювали нове в сучасній освіті

    22-24 вересня 2017 року представники студентського самоврядування та профспілки студентів Глухівського медичного училища – КЗСОР відвідали VІІ обласну «Школу студентських ініціатив» на тему «Інноватика в сучасній освіті». Школа зібрала активних ініціативних студентів навчальних закладів Сумщини у стінах Глухівського національного педагогічного університету імені О.Довженка.

    Після урочистого відкриття обласного заходу перед молоддю виступили лектори і озвучили актуальні питання про зміни у вищій освіті; реалізацію Державної молодіжної політики; надання цільової підтримки деяким категоріям студентів в умовах сьогодення. Також молодь мала змогу взяти участь у тематичних тренінгах за участю практичних психологів університету.

    Результатом плідної взаємодії, живого спілкування між студентською молоддю стало засідання круглого столу з представниками органів місцевого самоврядування та відділу молоді та спорту Глухівської міської ради. Учасники засідання жваво обговорювали важливі питання лідерства в сучасній освіті, мотивації особистісних змін у груповій взаємодії, цілепокладання і практики командоутворення, організації  молодіжного дозвілля; обмінювались власним досвідом та ідеями.

    Лекційні заняття, семінари, тренінги чергувались з оглядовими екскурсіями містом та конкурсно-розважальними програмами.

    Нові знайомства, корисна інформація та цікаве дозвілля розширили горизонти пізнання та можливостей для нашої молоді, надихнули на прагнення до позитивних змін у житті.

Поділитися публікацією