• 02 ВЕР 19
    Святкуємо День міста

    Святкуємо День міста

    Перший осінній день для глухівчан розпочався особливо радісно й святково. Адже День міста – одне із найулюбленіших і шанованих свят. Представники колективу Глухівського медичного училища – КЗСОР долучились до ряду заходів з нагоди Дня міста.

    Так адміністрація, викладачі та студенти, біля пам’ятника Шевченку, на фестивалі «Глухівський зорепад» гідно презентували присутнім наш заклад як один із знаних освітніх центрів Сумщини з підготовки медичних кадрів; побажали міцного здоров’я, гарного настрою і відпочинку, а випускниця училища 2019 року – Нікітенко Марія подарувала пісню.

    Дбаючи про здоров’я містян, студенти 4 курсу фельдшерського відділення: Буц Вікторія, Кудленко Ольга та Маковський Владислав, в рамках святкової програми, з метою профорієнтаційної та просвітницької роботи, провели акцію «Збережи здоров’я – контролюй АТ». Майбутні медики вимірювали артеріальний тиск всім бажаючим та з великим задоволенням ділились фаховими знаннями у сфері медицини.

    Ми пишаємось, що причетні до історії та сьогодення Глухова. Бажаємо миру, добра і процвітання древньому місту та його мешканцям!

Поділитися публікацією