• 10 БЕР 20
    Свято 8 березня – подарунок для жінок.

    Свято 8 березня – подарунок для жінок.

    Так історично склалося, що Міжнародний жіночий день ми відзначаємо 8 березня і вітаємо наше дороге жіноцтво з цим найчарівнішим святом. Навесні відбувається оновлення в природі, зародження нового життя, а саме жінка дарує світові життя, саме вона є початком всього прекрасного і світлого.

    Квітами, посмішками, теплими словами привітали студенти викладачів та працівниць медучилища напередодні жіночого дня, 6 березня. У святково прикрашеній актовій залі лунали зі сцени щирі вітання викладачам, адміністрації та ветеранам закладу.

    Кожна людина, кожен народ має свої святині. До них належить перш за все любов до матері, до тієї жінки, яка дала нам життя, виплекала та виховала. Саме про це проникливо співали студентки І-го курсу у пісні “Любов твоя, мамо”, а запальний танок “Papito” та драматичний контемп (студентки ІІ-ІІІ курсів) став приємним подарунком до дня 8 березня.

    Жінка завжди мусить бути гарною загадковою. Це –  найчарівніша квітка, яка існує в природі. Наймодніші сукні сезону чудово продемонстрували дівчата-квіти у весняному дефіле, а зворушливі вірші про жінку та кохання у виконанні студенток І-ІІ курсу нікого не залишили байдужим. Веселі конкурси, гумористична сценка “Холостяк” підняли всім святковий настрій. І, звичайно ж, пісні про кохання у виконанні зіркових дуетів (студенти І-ІІІ курсів) та нові реп-композиції розбудили найкращі почуття у глядачів. Завершили святкову програму студенти ІV курсу романтичним вальсом “Love me like you do”.

    Квіти, вітання, чудова концертна програма зробили цей день незабутнім та радісним для всіх присутніх на святі.

Поділитися публікацією