• 17 ЛЮТ 20
    Сюрпризи до Дня закоханих

    Сюрпризи до Дня закоханих

    Всесвітній день закоханих, який припадає на 14 лютого, відзначили студенти Глухівського медичного училища. Почався цей чудовий день з посмішок, сюрпризів і, звичайно ж, з “валентинок”, якими привітали викладачів і  дівчат училища Максименко Д. та Приходько О., студенти 2-го курсу фельдшерського відділення, переодягнені у парадну військову форму. У холі  училища була оформлена чудова святкова фото зона на тему “LOVE IS…….” з місцями для  поцілунків та фотосесій.

    Але найцікавішими була концертно- розважальна програма, яку підготували студенти 1-3х курсів, головним лейтмотивом якої проходила тема кохання як найщирішого та найніжнішого почуття.

    Незабутнє враження на глядачів справило  щире декламування віршів про кохання Кучерявенко І., Ільницьким І. та Пилипенко Н., а пісня “Первая любовь” у виконанні Половинка А. змусила тріпотіти не одне дівоче серце.

    Підняли святковий настрій веселою сценкою “ У східній державі” наші артисти Кононенко Р. та Легейда Д. Мрійлива Чмиркова М. вразила своєю піснею “Я закохалась в твої очі назавжди”, а студентки 2-го курсу Мехедок Д., Чучман В. та Пилипчук А. порадували піснею “Як я тебе люблю”. Чарівні дівчата 3-го курсу  Терещенко Т., Луценко Н. поєднали виконання пісень з чудовою хореографією. Не залишили байдужими всіх присутніх студентки  3-го курсу  Терещенко А. та Косенко В., які виконали неймовірний танок у сучасній інтерпретації. Запальна та експресивна танцювальна композиція під пісню Н.Могилевської “Покохала” у виконання дівчат 1-го курсу  та  лірична хореографія під пісню ”Ой говорила чиста вода” знайшли відгук у душі кожного. А гумористичний танок “Східний ” у виконанні студентів Максименка Д., Приходька О. та Шевченка І. викликало сміх і захват у всіх присутніх.

    “Валентинки” з скриньки для листівок знайшли своїх адресатів, а молодь – своє кохання.

Поділитися публікацією