• 13 ГРУ 19
    Тиждень правових знань

    Тиждень правових знань

    З метою підвищення рівня правової культури, формування громадської компетентності студентської молоді та виховання її в дусі поваги до прав людини в училищі з 9 по 13 грудня 2019р. проведено Всеукраїнський тиждень права.

    9 грудня 2019р. з нагоди Міжнародного дня боротьби з корупцією методистом відділення Горовою І.П. проведено інформаційну годину «Стоп корупція».

    На виховних годинах в групах обговорені теми «Насильство в сім’ї. Та як його уникнути», «Агресивна поведінка, її причини і наслідки» та на інші теми.

    Психологом училища Химан Г.П. проведено ряд заходів: тренінгові заняття «Безпечний простір», «У житті багато перешкод, але безвихідних ситуацій не буває», «Протидія булінгу».

    Під час зустрічі с представником ювенальної превенції Глухівського відділу поліції Демченко К.О. на тему «Совість і закон», яку організувала соціальний педагог Шендрикова О.А., студенти отримали інформацію і відповіді на питання, які стосуються відповідальності неповнолітніх.

    Конкурс творчих робіт «Я – людина, отже маю право» продемонстрував індивідуальний підхід студентів І курсу щодо висвітлення питання прав людини.

    Стендові доповіді «Основні права та обов’язки громадян України», «Українська Ґельсінська спілка» сприяли закріпленню знань студентів.

    В бібліотеці училища була оформлена тематична виставка.

Поділитися публікацією