• 18 ЛИС 20
    Вітаємо найкращих у День студента!

    Вітаємо найкращих у День студента!

    Міжнародний день студента студентство України традиційно святкує гучно та весело. Цей день об’єднує всі покоління студентів по всьому світу, вони є найбільш прогресивним прошарком суспільства. Зважаючи на обмеження, цього року урочистості відбувалися в Україні у незвичному форматі.   

    17 листопада на урочистому заході, присвяченому цьому дню, вітали студентів Глухівського медичного коледжу зі святом та визначали найкращих у навчанні, спорті та культурному житті.  З вітальним словом до всіх присутніх звернулася директор коледжу Коняєва Ганна Іванівна та відзначила грамотами та подарунками переможців у різних номінаціях. У номінації “Прометей науки” кращим був визнаний Краснопольський Дмитро ( 4-А ф/в), “Творчий злет” – Чмирькова Маргарита (3-А с\в), “ Товариське плече” – Петрова Катерина (4-А с\в), “Вдалий старт” –  Шеремет Іван (3-А с/в). Хто ж стане кращим студентом року, довго залишалося інтригуючою таємницею. І ось, нарешті, був оголошений переможець у номінації “ Кращий студент 2020 року”. Ним стала Терещенко Тетяна (4-А ф\в), щиро вітаємо її з перемогою!

    Солодкими подарунками були відзначені студенти, які проживають у гуртожитку та стали першими у номінації  “Краща кімната”, та також переможці І-го етапу внутріколеджного конкурсу з екстреної медичної допомоги.

Поділитися публікацією