• 25 ТРА 17
    Як українці подорожували Європою

    Як українці подорожували Європою

    24 травня  творча команда студентів Глухівського медичного училища, яка презентувала нашу країну – Україну,  разом з представниками інших навчальних закладів міста, в образах країн Європи, пройшли колоною від міськвиконкому до Палацу культури.

    Як господиня свята, «Україна» розпочала феєричне дійство запальним танком зі словами з пісні «Я люблю свою країну, я люблю її людей» у виконанні Нікітенко Марії. Танцювальний колектив медичного училища «Грація» у складі: Буц Вікторії, Бобирєвої Тетяни, Валуєвої Тетяни, Мамай Оксани, Плотнікової Вікторії, Подшивайлової Ганни, Сачко Анни, Скоропад Наталії, Федько Анастасії, Філанович Дар`ї, Шевченко Оксани, Шипельової Олени, привітав гостей і запросив на розважальне свято «День Європи».

    «Гості-іноземці», які брали участь у загальноміському фестивалі «День Європи», із захопленням розповідали про національні звичаї, культуру, гастрономічні вподобання, особливості побуту. Учасники дружелюбно обмінювались друкованими матеріалами про обрану євро-країну.

    Стільки іноземних мов у Глухові, напевне, ще не звучало, а самобутні художні номери, колоритні костюми настільки привертали до себе увагу, що кількість «мешканців» європейського містечка помітно зростала.

    Завершився «День Європи» словами вдячності від представників міської влади та врученням подяк за підготовку та активну участь у проведенні загальноміського заходу.

    Як показав захід, у цей прекрасний день європейську родину єднають спільні цінності, історія, прагнення до єдності та побудови для всіх щасливого майбутнього. Це свято в черговий раз нагадало нам, що Європа починається не за межами кордонів України, вона починається в серці кожного з нас.

    https://www.facebook.com/pg/glmedical/photos/?tab=album&album_id=1214246062037343

Поділитися публікацією